ویزای کره جنوبی

کره جنوبی کشوری در شرق آسیا است که برای سفر به این کشور گردشگران مستلزم اخذ ویزای توریستی هستند. گردشگران تور کره جنوبی خوب است بدانند ویزای توریستی کره جنوبی یک ماه اعتبار دارد و به مدت سی روز قادر خواهید بود در کشور کره جنوبی اقامت داشته باشید. جهت اخذ ویزای توریستی 10 روز کاری زمان نیاز است. توجه داشته باشید پلیس کشور کره در فرودگاه قبل از ورود شما به کشور رزرو هتل مسافرتی شما را با هتل بررسی خواهد کرد. و در صورت عدم رزرو هتل احتمال دیپورت شدن مسافر در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی وجود دارد. صدور روادید کره جنوبی و ویزای کره جنوبی برای ایرانیان ساده نیست و باید مدارک را به همراه ترجمه انگلیسی مدارک تکمیل و هزینه ای را بابت اخذ ویزا پرداخت نمایند.

آدرس: تهران، ميدان ونک، خيابان شيخ بهائی شمالی، کوچه دانشور غربی، شماره 2

تلفن سفارت کره جنوبی: 4-88054900 (021)

آدرس سایت:  irn.mofa.go.kr

فکس سفارت کره جنوبی: 88054899

صندوق پستی سفارت کره جنوبی: 3581-11155

ساعات کاری سفارت کره جنوبی: 08:00 تا 12:00 و 13:00 تا 16:00

ساعت کاری سفارت کره جنوبی: یکشنبه تا پنجشنبه بخش ویزا از ساعت 08:00 تا 12:00 و 13:00 تا 15:00

تحویل گذرنامه: از ساعت 13 تا 14

تحویل گذرنامه‌ها و دریافت مدارک تایید شده

بخش دريافت مدارک سفارت کره جنوبی از يكشنبه تا چهارشنبه از ساعت 07:30 تا 11:30 می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی کره جنوبی:

-پاسپورت با امضا و به همراه گذرنامه‌های قبلی

-فرم درخواست روادید کره جنوبی

-شش قطعه عکس 5.4 در 5.3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

-اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از تمام صفحات

-اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی

-ارائه گردش حساب و گواهی تمکن جهت اخذ ویزای کره جنوبی

-اصل و ترجمه مدارک شغلی

- برای فرزندانی که زیر 18 سال سن دارند که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، به همراه داشتن رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

- اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار

-رزرو هتل