ویزای کانادا

اکثر مردم جهان از جمله ایران برای سفر به کانادا نیاز به ویزا دارند. ویزای توریستی کانادا ویزایی موقت به شمار می رود که Temporary Visit Visa می گویند. به دلیل شرایط موجود اجتماعی و اقتصادی در کشور کانادا بیشتر گردشگران این کشور را مقصد سفر خود قرار می دهند. بدین سبب با بالا رفتن میزان تقاضا برای سفر به کانادا، مقررات و شرایط بسیار محکمی از سوی دولت این کشور برای ورود شهروندان خارجی اتخاذ گردیده است. مراحل اخذ ویزای کانادا بدین صورت است که فرد متقاضی با مراجعه حضوری به سفارتخانه‌ و یا بصورت آنلاین پیش از سفر اقدام به اخذ روادید خود می کنند. گردشگران تور کانادا توجه داشته باشند با توجه به اینکه سفارت کانادا واقع در ایران تعطیل می باشد. فعالیت‌های این سفارت در حال حاضر به تعلیق درآمده و شهروندان ایرانی برای اخذ ویزای خود می توانند از طریق نمایندگان قانونی یا شخصا به سفارت کانادا در کشورهای همسایه نظیر سفارت کانادا واقع در آنکارا ترکیه مراجعه و مراحل قانونی دریافت ویزا را طی کنند. با توجه به اینکه این امر اتلاف هزینه و زمان بر است، بهترین روش برای دریافت ویزا ثبت نام و دریافت آنلاین ویزای کانادا است.

ویزای کانادا را می توان به دو دسته ویزای یکبار ورود (Single Entry) و ویزای چندبار ورود (Multiple Entry) تقسیم نمود. 

مراحل تقاضای ویزای کانادا بصورت آنلاین:

در مرحله ی نخست به سایت ویزای الکترونیک کانادا مراجعه کرده و فرم مربوطه را با دقت پر نمایید. پس از اتمام فرآیند تکمیل فرم، فرم خود را ارسال و هزینه را پرداخت کنید و ایمیل خود را مرتبا چک کنید. برای آنکه از وضعیت درخواستتان اطلاع داشته باشید کافی است تا با شماره و مشخصات گذرنامه وارد سایت شوید. توصیه می شود زمان سفر خود را در زمان تکمیل فرم ذکر کنید. اگر به صورت خانوادگی به کانادا سفر خواهید کرد، ثبت نام کلیه اعضای خانواده بصورت یکجا نیز امکانپذیر و ضروری است. مدت اعتبار ویزای الکترونیک از زمان صدور 5 سال است.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا:

- اصل پاسپورت های جدید و قدیمی متقاضی و اعضای خانواده (در صورت دریافت ویزای خانوادگی)

- ترجمه شناسنامه تمام افراد خانواده

- ترجمه سند ازدواج ( در صورتی که هر دو نفر تمایل به دریافت ویزای توریستی داشته باشند.)

- تکمیل کامل فرم نفر اصلی برای درخواست ویزا Application form

- تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (همسر و فرزندان ) Family Information

- یک قطعه عکس در اندازه 3.5 در 4.5 زمینه سفید و تمام رنگی

- ترجمه سند رسمی ملک فرد اصلی یا نفرات دیگر

- ترجمه مدارک شغلی و بیمه نامه کاری در صورت وجود

- گردش حساب سه ماهه آخر حتمن بانک خصوصی باشد و موسسه مالی اعتباری قابل قبول نمی باشد.

- نامه تمکن Bank Statement مالی که حتما باید به زبان انگلیسی باشد.

- دعوتنامه در صورت وجود با مدارک مالی دعوت کننده

- رزرو کردن بلیط رفت و برگشت به کانادا (رزرو قطعی)

شهروندان ایرانی اطمینان خاطر افسر اداره مهاجرت را جهت اخذ ویزای کانادا با توجه به موارد ذیل جلب نمایند:

-تضمین خروج از کانادا پس از اتمام مهلت ویزا

-ارائه تعهد مبنی بر عدم اشتغال یا تحصیل در مدت اقامت

-عدم ایجاد خطر امنیتی برای دولت و شهروندان کانادا

-عدم سوء پیشینه کیفری

-ارائه گواهی سلامت

-ارائه کلیه مدارک درخواستی از جانب افسر اداره مهاجرت

-ارائه تضمین مالی به منظور تامین کلیه مخارج در طول مدت اقامت در خاک کانادا