ویزای ژاپن

کشور ژاپن از جمله کشورهای جنوب شرق آسیا به شمار می رود که علاوه بر پیشرفت در زمینه تکنولوژی و صنعت در عرصه گردشگری، فرهنگ، تمدن و آشپزی ژاپنی نیز بسیار حرف ها برای گفتن دارد. گردشگران تور ژاپن که قصد بازدید از دیدنیهای این کشور را دارند مستلزم تهیه ویزا و اقدامات قانونی در سفارتخانه و کنسولگری هستند. گردشگرانی که قصد اخذ و تهیه ویزای توریستی ژاپن را دارند با ما همراه باشند. 

ویزای توریستی ژاپن حدود سه ماه اعتبار دارد. و به طور تقریبی می توان 5 روز کاری را جهت احتساب و بررسی مدارک جهت ویزای ژاپن در سفارت خانه ژاپن دانست. از طریق وب سایت سفارتخانه ژاپن واقع در آدرس ذیل نسبت به پر کردن و ارائه فرم تقاضا ویزا اقدام فرمایید.

-آدرس سفارت ژاپن در تهران: تهران، خیابان زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، شماره 162

-تلفن: 22660710 (021)

-وب‌سایت: www.ir.emb-japan.go.jp

-پست الكترونيكی مربوط به بخش كنسولی و امور مربوط به رواديد: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

-کدپستی: 93653-19856

-نمابر: 22660747

-نمابر بخش كنسولی: 22660746

-ساعت کاری سفارتخانه ژاپن: همه روزه بجز روزهای جمعه و شنبه ار ساعت 8:30 تا 12:00 ، 12:45 تا 17:00

-تحويل گذرنامه: روزهای يكشنبه تا پنجشنبه از ساعت 15:00 تا 16:00

مدارک لازم جهت صدور ویزای توریستی ژاپن:

-گذرنامه دارای اعتبار جهت اخذ ویزای ژاپن (در صورت امکان گذرنامه قدیمی نیز ارائه شود.)

-تکمیل فرم تقاضا

-شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه انگلیسی رسمی

-یک قطعه عکس در اندازه 4.5*4.5 رنگی با زمینه سفید

-برنامه سفر به همراه رزرو هتل

-پرینت گردش حساب سه ماه اخیر و زمان صدور گواهی حساب بانکی یک روز قبل از ارائه مدارک باشد.

-ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است.