ویزای فرانسه

کشور فرانسه مانند سایر کشورها نیاز به اخذ ویزای شینگن است. برای اخذ ویزای شینگن به اطلاعاتی از قبیل مدارک مورد نیاز، آدرس سفارت و اقدامات لازم جهت اخذ ویزای فرانسه نیاز دارید. ویزای توریستی و گردشگری فرانسه با فراهم آوردن مدارک مورد نیاز، تعیین وقت مصاحبه و همچنین مراجعه به سفارت فرانسه میسر خواهد بود. در واقع شما باید از برگشت به میهن خود سفارت مذکور را قانع کنید. اولین قدم برای اخذ ویزای فرانسه تکمیل فرم درخواست روادید است. که می توانید از بخش فرم درخواست روادید سفارت فرانسه و یا با مراجعه به سایت سفارت فرانسه تهیه نمایید و با زبان فرانسه و انگلیسی تکمیل کنید. لازم به ذکر است که اگر خانوادگی قصد سفر به تور فرانسه دارید باید برای تمام افراد فرم روادید تهیه کنید. تمام افرادی که بالای 12 سال سن داشته باشند باید انگشت نگاری شوند. تعیین وقت مصاحبه از طریق سایت سفارت فرانسه صورت می گیرد. پرینت صفحه ی ثبت نام خود را همراه با سایر مدارک در وقت مصاحبه باید به سفارت فرانسه ارائه دهید.

آدرس سفارت فرانسه: تهران – خیابان نوفغل لوشاتو ، شماره 64 – 66

تلفن:  02164094000

سایت سفارت فرانسه: www.ambafrance-ir.org

ساعت کاری سفارت فرانسه:

یک شنبه تا 5 شنبه 16 - 9

ارائه پرونده تقاضای ویزا: یکشنبه تا چهارشنبه، از ساعت 11:30 - 7:30 صبح به غیر از روزهای تعطیل باز است.

اخذ گذرنامه و جواب ویزا: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 3 - 2 بعد از ظهر به غیر از روزهای تعطیل باز است.

روزهای پنجشنبه برای متقاضیان معرفی شده از طرف برخی شرکت ها باز است.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای فرانسه:

مدارکی که در وقت ملاقات تعیین شده همراه با فرم تکمیل شده به همراه باید داشته باشید شامل موارد ذیل است:

1) شناسنامه: همراه با کپی از تمامی صفحات
2) گذرنامه: اعتبار گذرنامه حداقل 6 ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد. همچنین از صفحات اول و دوم گذرنامه و باقی صفحات در صورتی که مهر ویزا خورده باشد، کپی گرفته شود. 
3) 2 قطعه عکس: دو قطعه عکس رنگی، جدید و زمینه سفید، در ابعاد 4*3 که با ظاهر فعلی فرد متقاصی مطابقت داشته باشد.
4) اسنادی دال بر وضعیت شغلی متقاضی
 برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
 برای کارمندان بخش خصوصی‌: ترجمه ی گواهی اشتغال به کار بر روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی و یا فرانسه
 برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
 برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
 برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

5) مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
6) ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
7) بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
8) رزرو هتل در یک یا چند شهر فرانسه برای کل مدت اقامت
9) بیمه مسافرتی: متقاضیان ویزای فرانسه باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را شامل می شود و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهایی که تابع مقررات و ملزومات شینگن هستند معتبر می باشد.