ویزای سوئد

کشور سوئد مانند سایر کشورها نیاز به اخذ ویزای شینگن است. برای اخذ ویزای شینگن به اطلاعاتی از قبیل مدارک مورد نیاز، آدرس سفارت و اقدامات لازم جهت اخذ ویزای سوئد نیاز دارید. ویزای توریستی و گردشگری سوئد با فراهم آوردن مدارک مورد نیاز، تعیین وقت مصاحبه و همچنین مراجعه به سفارت سوئد میسر خواهد بود. در واقع شما باید از برگشت به میهن خود سفارت مذکور را قانع کنید. اولین قدم برای اخذ ویزای سوئد تکمیل فرم درخواست روادید است. وقت سفارت سوئد امروزه به صورت آنلاین انجام می شود و شما می توانید از طریق سایت سفارت سوئد فرم روادید خود را دریافت و تکمیل فرمایید. قبل از تعیین وقت سفارت سوئد می توانید با مراجعه به بخش تقویم سفارت سوئد از وجود وقت های خالی اطلاع حاصل نمایید. اگر خانوادگی قصد سفر به تور سوئد دارید باید برای تمام افراد فرم روادید تهیه کنید. تمام افرادی که بالای 12 سال سن داشته باشند باید انگشت نگاری شوند. پرینت صفحه ی ثبت نام خود را همراه با سایر مدارک در وقت مصاحبه باید به سفارت سوئد ارائه دهید.

آدرس سفارت سوئد: تهران – خیابان پاسداران شمالی، بالاتر از خیابان فرمانیه، خیابان بوستان، نبش نسترن، شماره 27

تلفن: 23712200 (021

سایت سفارت سوئد: www.swedenabroad.com/tehran

ساعت کاری سفارت سوئد:

جهت مراجعه حضوری به سفارت سوئد: روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 12 - 9

جهت مراجعه به بخش روادید: روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 13 - 8

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای سوئد:

مدارکی که در وقت ملاقات تعیین شده همراه با فرم تکمیل شده به همراه باید داشته باشید شامل موارد ذیل است:

1) شناسنامه: همراه با کپی از تمامی صفحات
2) گذرنامه: اعتبار گذرنامه حداقل 6 ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد. همچنین از صفحات اول و دوم گذرنامه و باقی صفحات در صورتی که مهر ویزا خورده باشد، کپی گرفته شود. 
3) 2 قطعه عکس: دو قطعه عکس رنگی، جدید و زمینه سفید، در ابعاد 4*3 که با ظاهر فعلی فرد متقاصی مطابقت داشته باشد.
4) اسنادی دال بر وضعیت شغلی متقاضی
 برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
 برای کارمندان بخش خصوصی‌: ترجمه ی گواهی اشتغال به کار بر روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی و یا سوئد
 برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
 برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
 برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

5) مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت سوئد ارائه شود.
6) ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
7) بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد سوئد
8) رزرو هتل در یک یا چند شهر سوئد برای کل مدت اقامت
9) بیمه مسافرتی: متقاضیان ویزای سوئد باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را شامل می شود و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهایی که تابع مقررات و ملزومات شینگن هستند معتبر می باشد.