ویزای دانمارک

دانمارک نیز مانند سایر کشورها نیاز به اخذ ویزای شینگن می باشد. برای اخذ ویزای شینگن به اطلاعاتی از قبیل مدارک مورد نیاز، آدرس سفارت و اقدامات لازم جهت اخذ ویزای دانمارک نیاز دارید. اموری همچون اخذ ویزا، مصاحبه و انگشت نگاری توسط شرکت کارگزاری دانمارک صورت می گیرد. متقاضیانی که قصد سفر به تور دانمارک را دارند باید فرم درخواست ویزای خود را از وب سایت کارگزاری دانمارک دریافت و اقدام به تکمیل فرم نمایند. توجه داشته باشید قبل از تکمیل فرم روادید وقت سفارت خود را گرفته باشید. با تماس به شرکت کارگزاری دانمارک می توانید وقت خود را جهت ویزای دانمارک بگیرید.

آدرس سفارت دانمارک: تهران _ خیابان شریعتی، بالاتر ‏از پل صدر، کوچه ‏هدایت، کوچه دشتي، شماره 10‏

تلفن:  28155000 (021

سایت سفارت دانمارک:iran.um.dk/en


ساعت کاری سفارت دانمارک:


دوشنبه تا پنجشنبه 12 - 9

آدرس شرکت کارگزاری سفارت دانمارک: تهران _ خیابان شهید بهشتی، پس از تقاطع سهروردی، شماره 145، ساختمان نگین پرواز، طبقه‌ ی 2

تلفن شرکت کارگزاری سفارت دانمارک:  88178829 (021

سایت شرکت کارگزاری سفارت دانمارک: denmark-visa-iran.com


مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانمارک:

مدارکی که در وقت ملاقات تعیین شده همراه با فرم تکمیل شده به همراه باید داشته باشید شامل موارد ذیل است:

1) شناسنامه: همراه با کپی و ترجمه از تمامی صفحات

2) گذرنامه: اعتبار گذرنامه حداقل 6 ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد. همچنین از صفحات اول و دوم گذرنامه و باقی صفحات در صورتی که مهر ویزا خورده باشد، کپی گرفته شود.

3) 2 قطعه عکس: دو قطعه عکس رنگی، جدید و زمینه سفید، در ابعاد 4*3 که با ظاهر فعلی فرد متقاصی مطابقت داشته باشد.

4) اسنادی دال بر وضعیت شغلی متقاضی برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی

برای کارمندان بخش خصوصی‌: ترجمه ی گواهی اشتغال به کار بر روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی و یا دانمارک

برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی

برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی


5) مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت دانمارک ارائه شود.

6) ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

7) بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد دانمارک

8) رزرو هتل در یک یا چند شهر دانمارک برای کل مدت اقامت

9) بیمه مسافرتی: متقاضیان ویزای دانمارک باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را شامل می شود و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهایی که تابع مقررات و ملزومات شینگن هستند معتبر می باشد.