ویزای بلژیک

کشور بلژیک مانند سایر کشورها نیاز به اخذ ویزای شینگن است. ویزای توریستی و گردشگری بلژیک با فراهم آوردن مدارک مورد نیاز، تعیین وقت مصاحبه و همچنین مراجعه به سفارت بلژیک میسر خواهد بود. در واقع شما باید از برگشت به میهن خود سفارت مذکور را قانع کنید. جهت تعیین وقت مصاحبه بایستی از طریق وب سایت www.visa4belgium.com اقدام نمایید. اگر خانوادگی قصد سفر به تور بلژیک دارید باید برای تمام افراد فرم درخواست ویزای بلژیک تهیه کنید. تمام افرادی که بالای 12 سال سن داشته باشند باید انگشت نگاری شوند. دقت داشته باشید که در وقت تعیین شده به سفارت بلژیک جهت انجام مصاحبه حضور یابید. فرم و سایر مدارک خود را به زبان انگلیسی و یا به زبان بلژیکی (هلندی، فرانسه، آلمانی) تکمیل و ترجمه نمایید. از فرم درخواست ویزای بلژیک خود کپی بگیرید و در روز ملاقات به سفارت بلژیک ارائه دهید. 

آدرس سفارت بلژیک: تهران – ولی عصر، خیابان  ‏فیاضي (فرشته)، شماره  155تلفن:   22041617 _ 22049247 (021

سایت سفارت بلژیک: iran.diplomatie.belgium.be

ساعت کاری سفارت بلژیک:

1 شنبه تا 5 شنبه 14 - 9

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای بلژیک:

مدارکی که در وقت ملاقات تعیین شده همراه با فرم تکمیل شده به همراه باید داشته باشید شامل موارد ذیل است:

1) ترجمه شناسنامه: همراه با کپی از تمامی صفحات
2) گذرنامه: اعتبار گذرنامه حداقل 3 ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد. همچنین از صفحات دوم، سوم، چهارم گذرنامه و باقی صفحات در صورتی که مهر ویزا خورده باشد، کپی گرفته شود. 
3) 2 قطعه عکس: دو قطعه عکس رنگی، جدید و زمینه سفید، در ابعاد 4*3 که با ظاهر فعلی فرد متقاصی مطابقت داشته باشد.
4) اسنادی دال بر وضعیت شغلی متقاضی
- برای کارمندان بخش دولتی: گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، ارائه مدارکی دال بر بیمه بودن فرد، گردش حساب شش ماهه
- برای تاجران: اسناد شرکت، رسید پرداخت آخرین مالیات، گردش حساب شش ماهه
- برای افراد بازنشسته: حکم بازنشستگی، گردش حساب شش ماهه

- برای همراهان اگر شاغل نمی باشند:

همسر (شناسنامه برای اثبات رابطه خویشاوندي)

فرزندان (شناسنامه برای اثبات رابطه خویشاوندی، ارائه شناسنامه پدر برای افراد خانواده کافی می باشد، ارائه گواهی اشتغال به تحصیل با توجه به سن فرزندان، در صورتی که فرزند با یکی از والدین خود سفر می کند نیاز به رضایتنامه محضری از پدر و مادر است.)
 برای مشاغل آزاد و خویش فرما: پروانه کسب، رسید پرداخت آخرین مالیات، گردش حساب شش ماهه

5) ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
6) بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد بلژیک
7) رزرو هتل در یک یا چند شهر بلژیک برای کل مدت اقامت
8) بیمه مسافرتی: متقاضیان ویزای بلژیک باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را شامل می شود و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهایی که تابع مقررات و ملزومات شینگن هستند معتبر می باشد.