ویزای ایتالیا

ویزای توریستی و گردشگری ایتالیا با فراهم آوردن مدارک مورد نیاز، تعیین وقت مصاحبه و همچنین مراجعه به سفارت ایتالیا میسر خواهد بود. در واقع شما باید از برگشت به میهن خود سفارت مذکور را قانع کنید. اولین قدم برای اخذ ویزای ایتالیا تکمیل فرم درخواست ویزا است. که می توانید از بخش فرم درخواست ویزاي سفارت ایتالیا به صورت حضوری و یا با مراجعه به سایت سفارت ایتالیا تهیه نمایید و با زبان لاتین و انگلیسی تکمیل نمایید. لازم به ذکر است که اگر خانوادگی قصد سفر به تور ایتالیا دارید باید برای تمام افراد فرم درخواست ویزا تهیه کنید. تمام افرادی که بالای 12 سال سن داشته باشند باید انگشت نگاری شوند. تعیین وقت مصاحبه فقط از طریق سایت سفارت ایتالیا صورت می گیرد. و می توانید تاریخ مورد نظرتان را انتخاب نمایید. توجه داشته باشید در تاریخی که انتخاب نموده اید جهت انجام مصاحبه ویزای ایتالیا حضور داشته باشید. 

آدرس سفارت ایتالیا: تهران – خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، شماره 15

تلفن:  66726957- 66726956 - 66726955 (021

سایت سفارت ایتالیا: www.ambteheran.esteri.it/ambasciata_teheran

ساعت کاری سفارت ایتالیا:

یک شنبه تا 5 شنبه 14 - 8

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ایتالیا:

مدارکی که در وقت ملاقات تعیین شده همراه با فرم تکمیل شده به همراه باید داشته باشید شامل موارد ذیل است:

1) شناسنامه: همراه با کپی از تمامی صفحات
2) گذرنامه: اعتبار گذرنامه حداقل 6 ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد. همچنین از صفحات اول و دوم گذرنامه و باقی صفحات در صورتی که مهر ویزا خورده باشد، کپی گرفته شود. 
3) 2 قطعه عکس: 2 قطعه عکس رنگی، جدید و زمینه سفید، در ابعاد 4*3 که با ظاهر فعلی فرد متقاصی مطابقت داشته باشد.
4) اسنادی دال بر وضعیت شغلی متقاضی
 برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
 برای کارمندان بخش خصوصی‌: ترجمه ی گواهي اشتغال به کار بر روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی
 برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ ي شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسي
 برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمي
 برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

5) مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت ایتالیا ارائه شود.
6) ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
7) بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد ایتالیا
8) رزرو هتل در یک یا چند شهر ایتالیا برای کل مدت اقامت
9) بیمه مسافرتی: متقاضیان ویزای ایتالیا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را شامل می شود و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهایی که تابع مقررات و ملزومات شینگن هستند معتبر می باشد.