ویزای اتریش

اتریش مانند سایر کشورها نیاز به اخذ ویزای شینگن است. برای اخذ ویزای شینگن به اطلاعاتی از قبیل مدارک مورد نیاز، آدرس سفارت و اقدامات لازم جهت اخذ ویزای اتریش نیاز دارید. ویزای توریستی و گردشگری اتریش با فراهم آوردن مدارک مورد نیاز، تعیین وقت مصاحبه و همچنین مراجعه به سفارت اتریش میسر خواهد بود. در واقع شما باید از برگشت به میهن خود سفارت مذکور را قانع کنید. متقاضیان تور اتریش که دارای تعهدنامه الکترونیکی می باشند یا قصد اقامت در اتریش دارند می توانند از طریق آنلاین و با مراجعه به سایت www.bmeia.gv.at/botschaft/teheran.html وقت مورد نظر خود را رزرو نمایند. سایر متقاضیان ویزای اتریش از طریق تماس تلفنی با سفارت اتریش وقت ملاقات خود را رزرو می نمایند. و یا می توانند به آدرس ایمیل mailto:این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید وقت خود را رزرو کنند. مدارک خود را حتما به زبان آلمانی ترجمه نمایید.

آدرس سفارت اتریش: تهران – نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسي، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، شماره 8 - 6

تلفن: 22750046 (021

سایت سفارت اتریش: www.bmeia.gv.at/botschaft/teheran.html

ساعت کاری سفارت اتریش:

یک شنبه تا 5 شنبه 12 - 9 و 15 - 13:30

برای دریافت گذرنامه و اسناد و مدارک تایید شده تنها در ساعات 14:30 - 14 مراجعه نمایید.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای اتریش:

مدارکی که در وقت ملاقات تعیین شده همراه با فرم تکمیل شده به همراه باید داشته باشید شامل موارد ذیل است:

1) شناسنامه: همراه با کپی از تمامی صفحات
2) گذرنامه: اعتبار گذرنامه حداقل 6 ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد. همچنین از صفحات اول و دوم گذرنامه و باقی صفحات در صورتی که مهر ویزا خورده باشد، کپی گرفته شود. 
3) 2 قطعه عکس: دو قطعه عکس رنگی، جدید و زمینه سفید، در ابعاد 4*3 که با ظاهر فعلی فرد متقاصی مطابقت داشته باشد.
4) اسنادی دال بر وضعیت شغلی متقاضی
 برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
 برای کارمندان بخش خصوصی‌: ترجمه ی گواهی اشتغال به کار بر روی سربرگ رسمی شرکت 
 برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت
 برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
 برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

5) مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت اتریشارائه شود.
6) ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
7) بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اتریش
8) رزرو هتل در یک یا چند شهر اتریش برای کل مدت اقامت
9) بیمه مسافرتی: متقاضیان ویزای اتریش باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را شامل می شود و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهایی که تابع مقررات و ملزومات شینگن هستند معتبر می باشد.