ویزای آلمان

کشور آلمان مانند سایر کشورها نیاز به اخذ ویزای شینگن است. برای اخذ ویزای شینگن به اطلاعاتی از قبیل مدارک مورد نیاز، آدرس سفارت و اقدامات لازم جهت اخذ ویزای آلمان نیاز دارید. ویزای توریستی و گردشگری آلمان با فراهم آوردن مدارک مورد نیاز، تعیین وقت مصاحبه و همچنین مراجعه به سفارت آلمان میسر خواهد بود. در واقع شما باید از برگشت به میهن خود سفارت مذکور را قانع کنید. اولین قدم برای اخذ ویزای آلمان تکمیل فرم درخواست روادید است. که می توانید از سایت سفارت آلمان تهیه نمایید و با زبان آلمانی و انگلیسی تکمیل کنید. در حال حاضر تعیین وقت سفارت آلمان از طریق وب سایت سفارت صورت می گیرد. در تاریخی که برای مصاحبه و تحویل مدارک انتخاب نموده اید در سفارت آلمان حضور یابید. اگر خانوادگی قصد سفر به تور آلمان را دارید برای هریک از اعضای خانواده فرم درخواست ویزای جداگانه تهیه نمایید.

آدرس سفارت آلمان: تهران – خیابان فردوسی، شماره 324 – 320

تلفن: 39991260 (021

سایت سفارت آلمان: www.teheran.diplo.de

ساعت کاری سفارت آلمان:

یک شنبه تا 5 شنبه

ارائه پرونده تقاضای ویزا: از ساعت 10:30 - 8:30

دریافت مدارک و کپی های تایید شده: از ساعت 15:30 - 14:30

اخذ گذرنامه و جواب ویزا: ساعت 12 - 10 و از ساعت 15 - 13

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای آلمان:

مدارکی که در وقت ملاقات تعیین شده همراه با فرم تکمیل شده به همراه باید داشته باشید شامل موارد ذیل است:

1) شناسنامه: همراه با کپی از تمامی صفحات
2) گذرنامه: اعتبار گذرنامه حداقل 6 ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد. همچنین از صفحات اول و دوم گذرنامه و باقی صفحات در صورتی که مهر ویزا خورده باشد، کپی گرفته شود. 
3) 2 قطعه عکس: دو قطعه عکس رنگی، جدید و زمینه سفید، در ابعاد 4*3 که با ظاهر فعلی فرد متقاصی مطابقت داشته باشد.
4) اسنادی دال بر وضعیت شغلی متقاضی
 برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
 برای کارمندان بخش خصوصی‌: ترجمه ی گواهی اشتغال به کار بر روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی و یا آلمان
 برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
 برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
 برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

5) مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت آلمان ارائه شود.
6) ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
7) بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد آلمان
8) رزرو هتل در یک یا چند شهر آلمان برای کل مدت اقامت
9) بیمه مسافرتی: متقاضیان ویزای آلمان باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را شامل می شود و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهایی که تابع مقررات و ملزومات شینگن هستند معتبر می باشد.